Organizari Evenimente

Organizari Evenimente

Hotel Resturant Trio: Alegerea perfecta pentru organizarea evenimentului dumneavoastra

Hotel Resturant Trio: alegerea perfecta pentru organizarea evenimentului dumneavoastra, indiferent ca este vorba de nunta, botez, banchet, un eveniment pentru copii sau o petrecere cu muzica populara live autentica.

In functie de specificul evenimentului dumneavoastra – nunta, botez, eveniment pentru copii sau banchet – si de numarul de invitati pe care il aveti, Restaurantul Trio va pune la dispozitie 5 sali in care se pot organiza evenimente:

  • sala mare a restaurantului cu o capacitate de 150 – 300 locuri
  • sala de evenimente de 70 – 140 locuri,
  • doua sali cu o capacitate 30 – 80 locuri dintre care una cu atmosfera de crama
  • terasa deschisa vara si inchisa iarna de 30 – 80 locuri.

In zilele speciale din timpul anului – Revelion, 8 Martie, Valentine’s Day , etc – se organizeaza seri speciale in cadrul carora distractia este garantata! Una din manifestarile speciale care au devenit deja traditie a Restaurantului Trio este Balul Portului Popular, eveniment la care participa solisti celebri de muzica populara.

Restaurantul Trio raspunde celor mai inalte pretentii in materie culinara, servind specialitati din bucataria romaneasca dar si din bucataria internationala, la prepararea carora se folosesc materii prime de cea mai buna calitate in ceea ce priveste provenienta si prospetimea lor.